DESIGN LINE
SPA

Geniet in luxe


De design line spa legt nog meer de nadruk op de combinatie van uitzonderlijk design en heerlijke ontspanning. Dankzij de unieke ingetogen vormgeving en het rechtlijnige design, past deze spa perfect in de stijl van de huidige moderne woningen. Dit zorgt voor een synergetische ervaring waarbij design en ontspanning hand in hand gaan. De design line spa is dus perfect voor rustgevende avonden met vrienden, familie of gewoon met z’n tweeën.

Daarom bieden we de Just Silence spa aan voor max vijf personen en de Just Silence Compact spa voor max drie personen. Beide spa’s beschikken over een zeer fraaie en gebruiksvriendelijke uitrusting: een verlicht touchscreen-bedieningspaneel met eenvoudige bediening, een geïntegreerde muziekinstallatie met Bluetooth-verbinding voor uw favoriete muziek en een rondlopende lichtrail zorgen samen met de verlichte waterval voor een sfeervolle en aangename spa-ervaring.

JetPaksTM

De beide Villeroy & Boch Design Line modellen met JetPaksTM beschikken over een zeer fraaie en hoogwaardige uitrusting. Namelijk een verlicht touchscreen-bedieningspaneel voor eenvoudige bediening, een geïntegreerde muziekinstallatie met Bluetooth-verbinding voor perfect muziekgenot en een rondlopende lichtrail zorgt samen met de verlichte waterval voor een sfeervolle verlichting.

Villeroy & Boch

Design Line Just Silence

Afmetingen: 224 x 213 x 86 cm
Inhoud tot vullijn: 1488 l/2013 l
Pompcapaciteit: één pomp, 2,5pk + extra filterpomp

Download brochure

Villeroy & Boch

Design Line Just Silence Compact

Afmetingen: 208 x 169 x 78 cm
Inhoud tot vullijn/max: 947 l/1456 l
Pompcapaciteit: één pomp, 2,5pk + extra filterpomp

Download brochure

DOWNLOAD GRATIS
ONZE BROCHURE