WAAROM EEN
ZWEMBAD?

Levenslang plezier


Een zwembad staat garant voor onvergetelijke momenten en zorgt voor een miniparadijs bij jou thuis.

VDV Aqua Pools plaatst daarom polyethyleen zwembaden. Polyethyleen is de sleutel tot een kwalitatief zwembad, omdat het de beste en sterkste isolator op de markt is. Onze zwembaden zijn energiezuinig en ontworpen voor de lange termijn. Bovendien streven we ernaar duurzame en milieuvriendelijke zwembaden te bouwen.

ONZE TYPES ZWEMBADEN

Onze zwembaden kunnen op verschillende stijlen en manieren ontworpen worden.


Hoogwaterlijn: Door gebruik te maken van hoogwater skimmers, wordt een hoogwaterlijn gecreëerd. Het water komt hierdoor net onder de boordsteen, wat resulteert in een strakke en elegante afwerking van jouw zwembad.

Overloopzwembad: Een overloopzwembad vertegenwoordigt het hoogste niveau van design en luxe. Het biedt een unieke spiegeling rondom jouw zwembad, waardoor een stijlvol geheel wordt gecreëerd.

ONZE DIENSTEN

Van heldere watercirculatie tot zuinige warmteregeling


Waterbehandeling

Helder water is een van de belangrijkste factoren voor een goed zwembad. Daarom zorgen we voor een constante watercirculatie, zodat jouw zwembadwater te allen tijde proper blijft. Bovendien bieden we hoogwaardige zuiveringsfilters en automatische waterbehandelingssystemen aan, zodat je elke dag kan genieten van helder en hygiënisch water.

Zwembadafdekking

Bij een zwembad in België hoort uiteraard een afdekking. Enerzijds beschermt een zwembadafdekking jouw zwembad tegen vuil en zorgt het voor de veiligheid van kinderen. Anderzijds levert het aanzienlijke energiebesparingen op, doordat het warmteverlies beperkt wordt. Onze ‘SOLAR’ lamellen, met hun bovenlaag en zwarte onderlaag, zorgen voor een efficiënte warmteafgifte naar het water toe. Dagelijks wel zo’n vier graden!

Verwarming

Het comfort van uw zwembad wordt grotendeels bepaald door de zwembadverwarming. Het is heerlijk om een eigen zwembad te hebben, en door te investeren in een energie-efficiënte verwarming kunnen we het zwembadseizoen verlengen. Onze voorkeur gaat uit naar een stille en energiezuinige warmtepomp, die volledig op hernieuwbare energie werkt. Zo draagt u niet alleen bij aan het milieu, maar bespaart u ook op uw energierekening

Verlichting

Verlichting is een essentieel detail bij het bouwen van een zwembad. Het zorgt voor een rustgevende sfeer, vooral wanneer je ’s avonds bij schemering van jouw zwembad kunt genieten.Van witte Led verlichting tot volledige RGB verlichting, bij VDV Aqua Pools kiezen we samen de passende verlichting bij jouw zwembad.

Centrale opvolging

Het is essentieel om de zwembaden regelmatig te monitoren. Dankzij ons ECO systeem kunnen we jouw zwembad op elk moment beheren en volgen. Zo kunnen we snel handelen en het energieverbruik van jouw zwembad optimaliseren. Bovendien zijn we altijd bereikbaar en volgen we elke melding grondig op.

WATERREGELING
& ONDERHOUD

Van de heldere watercirculatie tot de zuinige warmteregeling


Na de realisatie is het zeer belangrijk dat alles tot in de details verder wordt opgevolgd. Wij hebben ons gespecialiseerd in het ontleden en analyseren van uw waterkwaliteit. Met ons mobiele labo kunnen we onmiddellijk de juiste metingen verrichten en indien nodig aanpassingen aanbrengen voor een optimale waterbehandeling.

GEÏNTERESSEERD?

Kom langs in onze showroom.

CONTACTEER ONS