WAAROM EEN
ZWEMBAD?

Levenslang plezier


Een zwembad staat garant voor onvergetelijke momenten en zorgt voor een miniparadijs bij jouw thuis.

Daarom plaatst VDV Aqua Pools polyethyleen zwembaden. De kunststof polyethyleen is de sleutel naar een kwalitatief zwembad omdat het de beste en sterkste isolator is die er op de markt te vinden valt. Onze zwembaden zijn energiezuinig en ontworpen voor de lange termijn. Ook proberen we duurzame en milieuvriendelijke zwembaden te bouwen.

ONZE TYPES ZWEMBADEN

Onze zwembaden kunnen op verschillende stijlen en manieren ontworpen worden.


Hoogwaterlijn: Door gebruik te maken van hoogwater skimmers, wordt een hoogwaterlijn gecreëerd. Het water komt zo net onder de boordsteen en zorgt voor een strakke elegante lijn in jouw zwembad.

Overloopzwembad: Een overloopzwembad betekent het hoogste niveau van design en luxe. Het zorgt voor een unieke spiegeling rondom jouw zwembad. Hierdoor wordt er één stijlvol geheel gevormd.

WAT BIEDEN WE

Van de heldere watercirculatie tot de zuinige warmteregeling


Waterbehandeling

Proper water is misschien wel de belangrijkste factor voor een goed zwembad. Daarom zorgen we voor een constante watercirculatie zodat jouw zwembadwater in alle omstandigheden proper blijft. Reken hierbij nog een hoge kwalitatieve zuiveringsfilter en een automatisch waterbehandelingssysteem en u kan iedere dag genieten van helder en hygiënisch water.

Zwembadafdekking

Bij een zwembad in België hoort uiteraard een afdekking. Enerzijds beschermt een zwembadafdekking jouw zwembad tegen vuil en zorgt het voor de veiligheid van kinderen. Anderzijds bespaart het u een aanzienlijk deel op uw energiefactuur omdat het warmteverlies beperkt. Onze ‘SOLAR’ lamellen zorgen dankzij hun bovenlaag en zwarte onderlaag voor een grote warmteafgifte naar het water toe. Dagelijks wel zo’n vier graden!

Verwarming

Het comfort van uw zwembad wordt grotendeels bepaald door de zwembadverwarming. Het is heerlijk om een eigen zwembad te hebben en door te investeren in een energie efficiënte verwarming verlengen we het zwembadseizoen. Onze keuze gaat uit naar een stille en energiezuinige warmtepomp. De warmtepomp werkt volledig op hernieuwbare energie waardoor je niet alleen een steentje bijdraagt aan het milieu maar ook bespaart op jouw energiefactuur.

Verlichting

Verlichting is een belangrijk detail dat niet te omzeilen valt. Het zorgt voor een rustgevend gevoel als je in de avond bij schemering kan genieten van jouw zwembad. Van witte Led verlichting tot volledige RGB verlichting, bij VDV Aqua Pools kiezen we samen de passende verlichting bij jouw zwembad.

Centrale opvolging

Het is noodzakelijk om de zwembaden op regelmatige basis te monitoren. Door ons ECO systeem kunnen wij jouw zwembad op elk moment beheren en volgen. Zo kunnen we kort op de bal spelen en het energieverbruik van jouw zwembad optimaliseren. Daarnaast zijn we uiteraard ook altijd bereikbaar en volgen we iedere melding grondig op.

WATERREGELING
& ONDERHOUD

Van de heldere watercirculatie tot de zuinige warmteregeling


Na de realisatie is het zeer belangrijk dat alles tot in de details verder wordt opgevolgd. Wij hebben ons gespecialiseerd in het ontleden en analyseren van uw waterkwaliteit. Door het gebruik van ons verplaatsbaar labo kunnen wij onmiddellijk de juiste waardes meten en op de gepaste manier de juiste aanpassingen i.v.m. waterbehandeling gaan toepassen.

GEÏNTERESSEERD?

Kom langs in onze showroom.

CONTACTEER ONS