X-SERIES
SPA

Geniet in luxe


De X-series spa staat garant voor veelzijdigheid en flexibiliteit. Deze spa’s bieden instapklasse standaarden en prijzen waarbij ook verschillende extra’s kunnen gecombineerd worden. Met de talloze veelzijdige jets biedt de X-Series optimale voorwaarden voor een afwisselende hydrotherapie.

Deze lijn garandeert echter ook op andere gebieden maximale prestaties: van het design tot de afwerking en van het bedieningscomfort tot de energie-efficiëntie. Perfect voor iedereen die wellness pas net heeft ontdekt, voor levensgenieters die maximale prestaties voor hun budget verwachten en individualisten die altijd op zoek zijn naar iets bijzonders.

JetPak-technologie

Met de talloze veelzijdige jets biedt de X-Series optimale voorwaarden voor een afwisselende hydrotherapie. Deze lijn garandeert echter ook op andere gebieden maximale prestaties: van het design tot de afwerking en van het bedieningscomfort tot de energie-efficiëntie.

Perfect voor iedereen die wellness pas net voor zich heeft ontdekt. Of voor levensgenieters die maximale prestaties voor uw budget verwachten. En individualisten die altijd op zoek zijn naar iets bijzonders.

Villeroy & Boch

X-Series X8

Download brochure

Villeroy & Boch

X-Series X6L

Download brochure

Villeroy & Boch

X-Series X6R

Download brochure

Villeroy & Boch

X-Series X7L

Download brochure

Villeroy & Boch

X-Series X5L

Download brochure

DOWNLOAD GRATIS
ONZE BROCHURE