VILLEROY & BOCH


WAAROM EEN
SPA?

Levenslang plezier


Meestal zijn het de kleine dingen in het leven die je het meeste voldoening geven. Wellness behoort daar toe. Spawellness betekent actief zijn en tegelijkertijd het leven vormgeven en in balans houden. Het staat voor een goed humeur en aangename ontspanning. Het kan wonderen doen.

Soms kan het gebeuren dat je onder druk staat en weinig of geen tijd hebt voor ontspanning. Wel, een spa zorgt ervoor dat je je even kan afsluiten van de wereld en je je zorgen kan vergeten. Alleen of met je gezin. Spa’s creëren een gezonde balans spanning en ontspanning door het lichaam op een natuurlijke wijze te stimuleren. Op deze manier kunnen verstoringen van het zenuwstelsel, die opkomen door stress, worden vermeden. Zorg dus voor een eigen plaats om rust te vinden en kracht op te doen door een buitenspa, homespa of een spa garden bij jouw thuis te installeren.

WAT BIEDEN WE

Bij Villeroy & Boch spa's is aan alles gedacht


JetPak-technologie

JetPaks zijn uitneembare massage-eenheden die naar wens kunnen worden geplaatst in jouw spa luxury en hierdoor voor alle soorten massage geschikt zijn. Door de modulaire bouw zijn het aantal vereiste leidingen zeer klein waardoor de kans op storingen afneemt. Dit zorgt voor betere prestaties en bespaart op energie.

Duurzaam

Onze buitenspa’s worden tot op het kleinste detail met de hoogste precisie in een gepatenteerde EnduraFrame™-constructie gemaakt van robuust en duurzaam ABS-kunststof. Ze worden geproduceerd zonder hout of metaal en dus corrosievrij. Dankzij de precisie-fabricage passen alle onderdelen altijd 100% nauwkeurig in elkaar en worden menselijke constructiefouten uitgesloten.

Energie-efficiëntie

Overwegingen die een rol spelen bij de bouw van huizen zijn ook van toepassing op een buitenspa. Een goede geïsoleerde en hoogwaardige buitenspa heeft een laag stroomverbruik om het water op een aangename temperatuur te brengen en te houden. De uitstekende en volledige schuimisolatie van onze spa’s vermindert de kosten van elektriciteit tot ongeveer één tot twee euro per dag. Afhankelijk van hoe u de spa gebruikt. Dat is goed voor uw portemonnee en voor u. Geniet van jouw welverdiende ontspanning zonder je zorgen te maken over de kosten.

Design

VDV Aqua Pools staat garant voor een degelijk en elegant design met een ruime keuze aan modellen en kleuren. Onze luxury spa’s zijn in vele maten en kleurencombinaties leverbaar. Samen met de veelzijdige combineerbare JetPaks zorgt dit voor vele mogelijkheden om jouw spa in te richten. Hierdoor heeft de klant alle vrijheid bij de samenstelling van een persoonlijke buitenspa.

Eenvoudig onderhoud

VDV Aqua Pools installeren acryl-oppervlakken. Deze oppervlakken zijn poriënvrij, vlak en zeer eenvoudig te reinigen. Wij raden regelmatig onderhoud met vloeibare, niet-krassende onderhoudsmiddelen aan om de glans te behouden. Uiteraard helpen we onze klanten hierbij.

WAT BIEDEN WE

Villeroy & Boch spa's van elke prijsklasse


DESIGN LINE


Meer info   →

COMFORT LINE


Meer info   →

PREMIUM LINE


Meer info   →

X-SERIES


Meer info   →

DOWNLOAD GRATIS
ONZE BROCHURE

    GEÏNTERESSEERD?

    Kom langs in onze showroom.

    CONTACTEER ONS